Administrativa system


Spara tid och pengar genom att automatisera och underlätta administrativa arbetsuppgifter

Automatisera rutinarbete och frigör resurser

Lägger ditt företag tid på administrativt rutinarbete som kostar pengar och upptar viktiga resurser helt i onödan? Med ett datasystem framtaget för just din verksamhets behov kan ni få mer gjort med de resurser ni redan har.

Det finns fortfarande många företag som lägger mycket tid på att manuellt utföra administrativa rutinuppgifter - uppgifter som skulle kunna automatiseras eller förenklas med hjälp av datasystem.

Förenkling och automatisering av manuellt utförda arbetsuppgifter kan vara nästa steg för din verksamhet, ett steg som kan leda till att ni frigör mer av er tid och era resurser till att leverera värde till era kunder.

Våra system utformas efter din verksamhets behov, och kan i många fall även integreras mot befintliga system som du redan har och är nöjd med.

Vi bjuder på en första rådgivning

Vi bjuder på ett möte där du får träffa en av våra seniora konsulter som lyssnar till vilka behov just din verksamhet har. Efter mötet bjuder vi också på en grov uppskattning av vilken investering du bör räkna med för att utforma en programvara eller ett system för just din verksamhets behov.

✔ Redo att få mer gjort med mindre resurser?

Vi bjuder på ett första möte kring förutsättningarna att skapa ett datasystem anpassat efter era specifika behov

 

Efter mötet får du även en kostnadsfri uppskattning av den investering som behövs för att förverkliga ert eget datasystem

Möjligheter med ditt eget administrativa system

Att investera i ett eget administrativt datasystem kan vara en god idé av flera anledningar. Det ger dig en möjlighet att utforma systemet eller applikationen efter hur just er verksamhet fungerar och hur ni vill arbeta. Eftersom varje verksamhet är unik kan det vara svårt att lösa alla behov på ett tillfredställande vis enbart med de färdiga programvaror som finns på marknaden. Nedan följer några av anledningarna till att ett eget system kan vara en bra investering:

Specifika behov

Utformat efter just din verksamhets behov

Användbarhet

Utformat efter ert sätt att arbeta

Kostnad

Undvik höga licensavgifter

Kontroll

Förändra i takt med din verksamhet

Integration

Åtgärda bristfällig integration mellan befintliga system

Void Pointer arbetar långsiktigt för möta framtiden samt med kvalitetstänk

Kvalitet och långsiktighet

Void Pointer AB levererar system som du kan möta framtiden med. Vårt engagemang är långsiktigt och ditt nya system byggs för att kunna anpassas i takt med att din verksamhet förändras.

Vägen till ert eget system

Vi förverkligar ditt system i en process bestående av tre steg. Det första bjuder vi på.

Ta första steget idag

Redo att ta reda på förutsättningarna för ditt eget system?