Våra tjänster


Vi erbjuder en kraftfull kombination av administrativa system, webbplatser och mobilappar

En kraftfull kombination

Systemen vi bygger åt våra kunder baseras på en eller flera av våra grundläggande komponenter nedan, alltså att de innehåller en Administrativ-, Publik- eller en Företagsapp- komponent enskilt eller i kombination. Dessa komponenter kan tillföra våra kunders verksamhet mycket värde var för sig, men genom att kombinera flera delar till en välintegrerad helhet, en helhet som är helt anpassad efter just er verksamhet, kan stor synergieffekt uppnås.

 

Administrativa system

Vi skapar administrativa system som sparar tid och pengar åt våra kunder genom att underlätta deras administrativa arbete. Systemen skräddarsys helt efter verksamheten, och kan även integreras mot andra system som verksamheten använder - allt för att göra tillvaron enklare och samtidigt mer effektiv.

Då vi kombinerar denna typ av system med webbplatser och/eller appar fungerar det ofta som ett back-end för att effektivt interagera med kunder, leverantörer eller personal som använder verksamhetens hemsida eller app.

Publika webbplatser

De webbplatser vi skapar åt våra kunder skräddarsyr vi helt efter verksamhetens behov, och webbplatserna vi utvecklar kan ha olika funktionalitet beroende på dess syfte. Den kan utgöra en hemsida, ett extranät eller ett intranät. Den kan också användas för att tillföra ny funktionalitet till en befintlig hemsida. Naturligtvis har kunden själv möjlighet att redigera innehållet på webbplatsen och t.ex. lägga till nya sidor. 

Ofta kombinerar vi denna komponent med en administrativ del för att t.ex. automatiskt ta emot och vidarebehandla ordrar, registreringar etc. från kunder, leverantörer eller andra intressenter.

Företagsappar

Vi skapar skräddarsydda mobilappar för iOS och Android. Apparna används ofta för att underlätta arbetsmoment där personalen inte har tillgång till en traditionell dator. Jämfört med webbfunktioner har apparna fördelen att de kan ge en smidigare användarupplevelse och fungera bättre off-line

I kombination med våra administrativa system fungerar appen ofta som en förlängning av de administrativa funktionerna. De kan t.ex. användas för att inrapportera information med text och bild, skanna streckkoder/QR-koder m.m. från medarbetarna på fältet.

Void Pointer arbetar långsiktigt för möta framtiden samt med kvalitetstänk

Kvalitet och långsiktighet

Void Pointer AB levererar system som du kan möta framtiden med. Vårt engagemang är långsiktigt och ditt nya system byggs för att kunna anpassas i takt med att din verksamhet förändras.

Vägen till ert eget system

Vi förverkligar ditt system i en process bestående av tre steg. Det första bjuder vi på.