Senior .NET Utvecklare

SENIOR .NET UTVECKLARE

Vill du vara med på en utvecklande resa i ett av Helsingborgs mest spännande IT-bolag?

Void Pointer erbjuder dig möjligheten att vara med på resan i ett bolag som levererar anpassade IT-lösningar åt kunder i Sverige men även utomlands.

Vårt erbjudande och produkt har en unik ställning på marknaden då den kan användas av i princip alla typer av företag, allt från små, medelstora till stora företag och inom de flesta brancher.

Produkten är byggd för hjälpa företag att automatisera, effektivisera och digitalisera sin verksamhet! Något som de flesta företag har stort behov av.

Följ med oss i vår strävan att befria mänskligheten från tråkiga rutinuppgifter!

VILKA ÄR VOID POINTER OCH VAD ÄR VPBASE?

Void Pointer är ett IT-bolag, grundat 2003, som utvecklat en unik produkt och plattform för automatisering och digitalisering av verksamheter - VPBase.

Plattformen använder vi själva för att leverera datasystem åt våra klienter. Den ligger till grund för alla system vi levererar och är byggd för att enkelt anpassas och vidareutvecklas efter de krav som ställs.

Den har stöd för att bygga applikationer för både webb- och mobila system (Android och iOS) och kommunicerar ofta med andra system, exempelvis ERP-system.

Den ligger till grund för allt från administrativa system, interna, externa och publika webbplatser samt företagsappar. 

Plattformen är mestadels utvecklad i .NET (C#) och senare generation i .NET Core med stöd för exempelvis klienter som är utvecklade i ReactJS eller Xamarin Forms (C#).

Klienterna kommunicerar med sin serverdel via webbapier såsom REST eller GraphQL.

Plattformen är utformad på ett sådant sätt att lösningen skall kunna skalas. Våra klienter kan börja använda plattformen i liten skala för att sedan bygga på med mer applikationer och funktioner efterhand. 

OM TJÄNSTEN

Vi vill nu förstärka vårt team med en ny kollega som ser tjusningen i att vara med och leverera automatiserade och digitaliserade lösningar.  

Som senior .NET-utvecklare hos oss arbetar du både med att vidareutveckla vår produkt och att vara med och driva och arbeta i projekt där vi tillsammans levererar datasystem åt våra klienter.

Primärt söker vi dig som är skicklig fullstack-utvecklare eller back-end-utvecklare med åtminstone 5 års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling. Du skall prata C# flytande och ha ett genuint intresse av att vara med och utveckla en plattform som ska vara driftsäker och skalbar. Goda kunskaper inom webbutveckling är ett måste, cloud, distribuerade system och micro-services är meriterande. Vi arbetar främst i Microsoftmiljö. Vi tillämpar våra agila värderingar i hur vi organiserar och planerar vårt arbete.  

Följande nyckelord beskriver de tekniker och verktyg vi arbetar med:  

.NET Framework, .NET Core, Html5, JavaScript, C#, Git, Visual Studio, ASP.NET MVC, ASP.NET Web API, SQL Server, Entity Framework, Azure, NUnit, React, Agile, Web services, REST, GraphQL.

Eftersom vi är ett mindre företag blir du en central och viktig del i det vi gör. Du har stor möjlighet att aktivt vara med och utforma den verksamhet du befinner dig i.  

VI SÖKER DIG SOM

Ser möjligheterna i att arbeta på ett IT-företag där du blir en viktig medarbetare i ett litet team som skall växa och bli fler.  

Vill ha ett varierande arbete som består både av vidareutveckling och förvaltning av vår plattform samt av att arbeta hands-on med att leverera system år våra klienter. Du ser ett värde i att kunna vara med och utforma verktygen som du själv kommer att använda.

Gillar genomtänkt arkitektur.

Har förmåga att se möjligheter och hitta lösningar. 

Gillar automatisering och digitalisering.

Vill delta i projekten hela vägen från inledande analyser till leverans av system och vidareutveckling av dessa.

Har förmåga att bemöta och vägleda klienter och även att samarbeta väl med andra leverantörer.

Kan tänka själv och leverera utan att behöva detaljstyras.

Är intresserad av att växa som person. 

Vår ambition är att växa och bygga ett välmående företag, där du blir en viktig del i det vi gör och har stor möjlighet att påverka.

VEM ÄR DU?

Som person är du initiativrik, ansvarstagande, välorganiserad, kommunikativ och noggrann.

Du har ett mycket stort intresse av att utvecklas inom ditt yrke. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och delar gärna med dig av den.

Du är självgående och kan arbeta väl både enskilt och i grupp.

Sist men inte minst så trivs du i en miljö där du får stor möjlighet att påverka ditt arbete och där det hela tiden händer nya saker.   

Placeringsort är Helsingborg. Villkor och startdatum enligt överenskommelse.

För att söka tjänsten skicka en ansökan till kontakt@voidpointer.se, vid frågor vänd dig direkt till Danny Johnsson som är ansvarig för den aktuella rekryteringen på 0706-31 18 60 eller danny@voidpointer.se.

Nyckelord:
.NET Framework, .NET Core, Html5, JavaScript, C#, Git, GitHub, Visual Studio, ASP.NET MVC, Web APIer, REST, Entity Framework, NUnit, Fullstack, Backend, Utvecklare, Programmerare, Agile, Cloud, Systemintegration

ReactJS, Azure, Microsoft Azure SQL, Mobilutveckling, Xamarin Forms, ERP, affärssystem