VPBASE TIMEREPORT 2

Vi vet att tidrapportering inte är det roligaste med ditt jobb. Men att ha ett snabbt och enkelt verktyg för tidrapportering är viktigt för att din verksamhet och din personal ska fungera optimalt.

Med VPBase Time Report 2 rapporterar du på ditt sätt. I din dator, platta eller smartphone. Du slipper på så sätt lösa papper, excelblad och din kollegas oläsliga handstil. Dessutom vågar vi påstå att du kommer spara tid – för alla användare.

 

SPENDERA DIN TID RÄTT

  • Sales Bullet #1
  • Sales Bullet #2
  • Sales Bullet #3
  • Sales Bullet #4
  • Sales Bullet #5
  • Sales Bullet #6
 

Koll & kontroll

Din tid är värdefull. Så lägg inte mer tid än nödvändigt på din tidredovisning. Med VPBase TimeReport 2 kan du uppdatera din tidrapport på under 30 sekunder, vilket ger dig och dina medarbetare mer tid till roligare saker. Dessutom kan du som administratör mäta och analysera hela, eller delar av verksamheten, för att se hur ni på bästa sätt kan optimera era rutiner och processer och på så sätt öka er produktivitet.

 

✔ Boka möte med oss

VI BJUDER PÅ ETT FÖRSTA MÖTE KRING FÖRUTSÄTTNINGARNA ATT SKAPA ETT DATASYSTEM ANPASSAT EFTER DIN VERKSAMHETS SPECIFIKA BEHOV

 

EFTER MÖTET FÅR DU ÄVEN EN KOSTNADSFRI UPPSKATTNING AV DEN INVESTERING SOM BEHÖVS FÖR ATT FÖRVERKLIGA ERT EGET DATASYSTEM

 

Bilder

 

FLER REFERENSPROJEKT

Arbetstillstånd

Genom att utveckla ett system för hantering av arbetstillstånd har vi hjälpt till att öka säkerheten i fabriksanläggningar.

Tidredovisning

Anpassningsbart tidredovisningssystem för företag som behöver veta hur mycket tid som lagts på olika projekt, ordrar eller kunder. Utöver arbetad tid kan även debiterbar tid och ersättning för bilresor hanteras.

Crossfit Helsingborg

Webbsajten är ett exempel på en mycket aktiv och levande hemsida där aktiviteter och nyheter som kommer från Facebook publiceras automatiskt av LikeableWeb startsidan, nyhetsarkiv och media.

 

Vittsjö.nu

Vittsjö.nu är en informationssajt byggd med VPBase och grundkomponenten för hemsida. I VPBase är tjänsten för LikeableWeb inbyggd
och sajten visar flöden från Instagram och Facebook i nyheter, galleri , startsida och undersidor.