LikeableWeb

Tjänsten som optimerar din digitala marknadsföring

Levande och aktiv hemsida med LikeableWeb

Är ni en av dem som insett värdet i att ha en levande och aktiv hemsida som samtidigt är kopplad till era sociala medier.

Då är ni också villig att marknadsföra er synlighet på nätet och en perfekt användare av vårt tjänst LikeableWeb.

Genom tjänsten kan ni nu lägga fokus på vara aktiv i era sociala medier, och dra nytta av informationen och arbetet ni gör där även på er hemsida. 

Informationen från tjänsten ger er nämligen möjlighet att visa nyheter och aktiviteter som kommer från de sociala medierna på olika sidor på er hemsida. På så vis upplevs din sida nu levande och aktiv.

Tänk om ditt nyhetsinlägg på din Facebook-sida kring en specifik produkt kan hamna direkt och automatiskt på produktsidan på hemsidan!

 

Hur funkar LikeableWeb?

LikeableWeb aggregerar innehållet från olika sociala medier till ett enhetligt flöde och som sedan kan användas på olika ställen på webbsajten.

LikeableWeb överför innehåll som redan är producerat i era sociala medier tillbaka till er hemsida, detta utan att kräva något speciellt från er. Detta kommer underlätta och bespara er en hel del tid och arbete då er hemsida nu blir uppdaterad med bra innehåll i form av bilder, film och text. All uppdatering kan ske mobilt, snabbt och enkelt med befintliga appar. Ni kan dessutom göra denna informationen sökbar och därmed snabbt stiga i ranking på olika sökmotorer.

Använder ni er av vår tjänst LikeableWeb kommer er hemsida uppdateras automatiskt varje gång någon gör en aktivitet på ett av era sociala medier. Det inlägg ni precis delat på Facebook ligger alltså snart även på ert nyhetsflöde på er hemsida, helt utan extra insatser då allt sköts per automatik. Självklart har ni som användare möjlighet att själva styra vad som hamnar på er hemsida, samt hur detta skall presenteras. Valet är helt och hållet ert!

 

EXEMPEL PÅ TILLÄMPNINGAR

Crossfit Helsingborg

Webbsajten är ett exempel på en mycket aktiv och levande hemsida där aktiviteter och nyheter som kommer från Facebook publiceras automatiskt av LikeableWeb startsidan, nyhetsarkiv och media.

 

Vittsjö.nu

Vittsjö.nu är en informationssajt byggd med VPBase och grundkomponenten för hemsida. I VPBase är tjänsten för LikeableWeb inbyggd
och sajten visar flöden från Instagram och Facebook i nyheter, galleri , startsida och undersidor.

 

✔ Redo att ta steget till en mer aktiv hemsida via LikeableWeb?

VI BJUDER PÅ ETT FÖRSTA MÖTE KRING FÖRUTSÄTTNINGARNA ATT SKAPA EN AKTIV OCH LEVANDE HEMSIDA VIA LIKEABLEWEB.

 

 

UTNYTTJA MAXIMALT ALLA FÖRDELAR MED LIKEABLEWEB

Går ni ändå i tankarna att skapa en helt ny hemsida eller ersätta befintlig, så är det enklast att vi hjälper er även med implementationen av hemsidan.

Vi kan då använda vår plattform VPBase med dess hemsidekomponent, inbyggt CMS och full integration mot LikeableWeb. Ni kan då maximalt utnyttja alla fördelar med tjänsten.

Exempel är att det redan finns stöd för att styra ett specifikt inlägg från en social-kanal till en specifik sida på sajten utan att det behövs någon utveckling. Detta är något som du själv som företag kan sätta upp hur ni vill kanalisera informationen.

Vi har också stöd för optimalt utnyttja informationen från de sociala medierna så att webbsajten blir maximalt SEO-vänlig och snabbt kan stiga i ranking. Information som hämtas används verkligen på sajten till skillnad från liknande tjänster där informationen finns i widgets och då körs och ligger på en annan domän. I plattformen får varje inlägg sin unika sida i systemet så att sökmotorerna kan indexera varje inlägg. 

Plattformen har stöd för nyhetsarkiv och galleri för att nämna några andra saker som redan finns på plats.

VPBase utnyttjar maximalt alla fördelar med tjänsten.

 

 

LikeableWeb är en SAAS-tjänst

LikeableWeb är en SaaS-tjänst som gör det möjligt för användare att ansluta mot tjänsten via olika typer av appar och klienter via Internet. Ett exempel på klient är att anropa tjänsten via hemsidan för att konsumera informationen från LikeableWeb och visa detta i form av exempelvis ett nyhetsflöde.

Tjänsten tillhandahåller ett webbapi/restapi för Enterprise-tillämpningar som gör att du som användare har full kontroll över informationen och hur den används.

Tjänsten samlar in information från olika sociala medier som konfigureras för varje enskilt företag och applikation.

För att kommunicera med API-tjänsten behövs bara en klient som kan prata JSON med tjänsten. JSON eller JavaScript Object Notation är en standard inom web och är ett kompakt, textbaserat format. Genom att använda JSON går det enkelt att integrera en befintlig webbsajt (CMS, WordPress-sajt eller liknande) såväl som en mobilapplikation med LikeableWeb.

 

STÖD FÖR DE FRÄMSTA SOCIALA MEDIERNA OCH APPARNA

LikeableWeb stödjer idag att hantera information för följande kanaler:

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • LikeableWeb (interna flöden)

Exempelvis kan flera Facebook-sidor aggregeras till samma applikation likväl som flera kanaler för olika instagram-taggar eller publika konton om så önskas. Det är helt upp till vad ditt behov är.

Vi kan uttöka med fler sociala medier om behov finns.

Då LikeableWeb hanterar information från dessa kanaler kan befintliga appar för Facebook, Facebook Sidhanteraren, Instagram och YouTube mm. användas för att skapa innehåll, och detta automatiskt på din hemsida om detta önskas. Det kan inte bli enklare att skapa innehåll!