Tjänster

Apputveckling

Kan du tillföra värde till ditt företag med hjälp av en egen skräddarsydd mobilapplikation? Vi utvecklar både mobila applikationer för intern användning inom företag och appar som riktar sig till privatpersoner. Vi ger dig tillgång till ett team av app-utvecklare som skräddarsyr din app efter dina önskemål och behov.

Då vi har lång erfarenhet av systemutveckling, webbutveckling och integration mot affärssystem kan vi även utveckla appar som kompletterar befintliga system, ökar tillgängligheten och tillför helt nya funktioner.

 

Filborna Arena - app för medlemmar

Vi har utvecklat en app åt Filborna Arena som är en av Helsingborgs modernaste träningsanläggningar. Appen används av anläggningens medlemmar som kan ta del av information, erbjudanden och boka träningspass. Appen finns tillgänglig för både iOS och Android. Appens innehåll kan redigeras av Filborna Arena från antingen en dator eller en mobil enhet.

Läs mer om Filborna Arenas app >>

 

Blogg-app för mobila enheter

Vi har utvecklat en blogg-app för iOS, Android, Windows Phone, Blackberry m.fl. Denna används av medlemmarna på Cykelklubben.se för att blogga, ladda upp foton m.m. då de befinner sig på cykelturer och resor.

Läs mer om blogg-appen >>

 

HappyCatalog

HappyCatalog är en katalogapplikation som visar produkter. Denna app är utvecklad för Apple iPad (iOS) och kan hämtas via AppStore. Vi har även utfört specialanpassningar av HappyCatalog som gör det möjligt att skapa och uppdatera produktkataloger utifrån produktinformation i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV.

HappyCatalog, produktkatalogen för Apple iPad, hittar du här >>

 

BabyBox

BabyBox är en färgglad variant av den klassiska barnleksaken plocklådan, som går ut på att placera rätt kloss i rätt hål. Denna app är utvecklad för Apple iPad (iOS) och kan hämtas via AppStore.

BabyBox, plocklådan för Apple iPad, hittar du här >>

 

Time Assistant

Time Assistant för Windows är ett gratisprogram för dig som tillbringar större delen av din arbetsdag vid datorn - det hjälper dig att komma ihåg vad du lagt tiden på under din arbetsdag.

Läs mer om hur Time Assistant kan hjälpa dig >>

Blogg-app för mobila enheter, utvecklad av Void Pointer AB
Void Pointer HappyCatalog produktkategorier
Void Pointer HappyCatalog produktdetaljer
Void Pointer BabyBox
Void Pointer Time Assistant